Thuiswinkel Waarborg Partner Studio 100
Online boeken
« Faciliteiten overzicht

Horeca

Zowel op Camping Nieuwpoort als in de gezellige badplaats zelf vindt u barretjes en restaurants om lekker buiten de deur te eten of een drankje drinken. Geen zin om te koken? U hoeft de camping niet af voor een heerlijke maaltijd!

Bar, Taverne en Frituur

Op Camping Nieuwpoort kunt u voor een hapje en een drankje terecht in de bar of taverne van de camping. Viertorre, de taverne van de camping, schenkt u graag een verkoelend drankje of fris schuimend Belgisch biertje. Maar ook voor een lekker ijsje, streekgerecht of klein hapje kunt u in de taverne terecht. U kunt natuurlijk ook lekkere Vlaamse frieten, een snack of andere maaltijd afhalen bij de frituur van de camping en bij uw caravan opeten.

Restaurants

Langs de kust in de badplaats Nieuwpoort en in de nabijgelegen badplaatsen, zoals Westende-Middelkerke en Oostende, zijn veel goede restaurants te vinden. Aan de boulevard, op de grote pleinen en in de gezellige straatjes treft u veel lekkere restaurants. Geniet van een uitgebreide lunch op het terras of diner bij de ondergaande zon. Naast de bekende visgerechten zoals het Belgische mosselpannetje staan er vaak ook heerlijke vleesgerechten op de kaart. Bestel daarbij een goed glas wijn of een lekker Belgisch biertje en uw vakantiegevoel is compleet.

Terras

Tijdens een vakantie aan zee is het heerlijk om na een lekkere stranddag of fikse wandeling, even lekker iets te drinken op het terras op de boulevard of bij een gezellige strandtent. Op de boulevard van Nieuwpoort vindt u natuurlijk ook allemaal gezellige winkeltjes, barretjes en ijssalons. Dat is genieten van een ontspannen, welverdiende vakantie aan zee.