Thuiswinkel Waarborg Partner Studio 100
Online boeken
« Faciliteiten overzicht

Sport

Nieuwpoort staat bekend om zijn uitgebreide watersportmogelijkheden. Naast wandelen en fietsen is dit één van de belangrijkste buitensporten die in Nieuwpoort beoefend wordt. Als u wat minder van watersport houdt zijn er op het strand natuurlijk ook voldoende mogelijkheden.

Op het water

Zowel de recreatieplas die naast de camping ligt, als de zee bieden veel mogelijkheden voor watersport. Niet voor niets is Nieuwpoort de grootste jachthaven van Noord-Europa. Zeilen op de plas of op zee, windsurfen, kajakken, of een jetski huren; stuk voor stuk spectaculaire watersporten waar u heerlijk van kunt genieten tijdens uw vakantie in Nieuwpoort. Voor lessen en instructie kunt u terecht bij de BLOSO zeilschool aan het Spaarbekken van Nieuwpoort.

Op het strand

Als u wat minder van watersport houdt zijn er op het strand natuurlijk ook voldoende mogelijkheden. Het strand en de duinen nodigen natuurlijk ook altijd uit tot lekker actief bezig zijn. Een partijtje voetbal op het strand, beachvolleybal of vliegeren is natuurlijk altijd leuk.