Thuiswinkel Waarborg Partner Studio 100
Online boeken
« Faciliteiten overzicht

Voor de kinderen

Op Camping Nieuwpoort zijn veel voorzieningen voor kinderen aanwezig: speeltuinen (buiten en binnen), zwembaden, een sportterrein voor verschillende sporten, een sporthal en niet te vergeten een kinderboerderij.

Avonturen speeltuin

In de nieuwe avonturen speeltuin kunnen kinderen fijn klauteren en klimmen, schommelen, glijden... Een heerlijke plek voor kinderen om lekker met vriendjes en vriendinnetjes op de Camping Nieuwpoort te spelen.

Indoor speeltuin

Wanneer het weer even wat minder is kunnen kinderen zich prima vermaken in de binnenspeeltuin van de camping: het Kraaienest. Lekker rennen, uitrazen en spelen in de ballenbak van de indoorspeeltuin van Kompas Camping Nieuwpoort.

Dierenweide

Veel kinderen zijn dagelijks even te vinden op de dierenweide van Kompas Camping Nieuwpoort. Even gezellig de hertjes voeren en aaien. Een favoriete plek voor veel kinderen op de camping!

Kiki’s Avonturenclub

In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor kinderen in Kiki’s Avonturenclub. Kiki is een meisje dat dol is op kamperen en voor veel kindervermaak zorgt op de camping. Kinderen tot 12 jaar kunnen in de ochtenden knutselen, schilderen en creatief bezig zijn. In de middag is het tijd voor spelletjes, avonturen en uitdagingen. Ook na het avondeten kunnen kinderen nog een uurtje naar de club voor mooie verhalen, een spannende avondwandeling of om gewoon nog even leuk te spelen.

Sportveld en sporthal

Kinderen vinden het vaak fijn om sportief bezig te zijn tijdens hun vakantie. Op Camping Nieuwpoort zijn volop sportfaciliteiten. Zo is er een multifunctioneel sportveld waar verschillende sporten beoefend kunnen worden: minivoetbal, basketbal en volleybal. Maar kinderen kunnen op de camping ook jeu de boules en minigolf spelen. Bij minder goed weer nodigt de ruime sporthal op de camping uit tot een partijtje volleybal, badminton of tafeltennis.